fbpx

Over Ons - Boot Huren Ibiza | VG Boats

Boot Huren Ibiza | VG Boats

Het VG Boats Concept

Betaalbare Privé-Bootfeesten:

Bij VG Boats hebben we het traditionele idee van bootverhuur op Ibiza op zijn kop gezet. Wij geloven dat iedereen moet kunnen genieten van de luxe van een privé-bootervaring. Daarom hebben we ons gericht op het organiseren van privé-bootfeesten, waarbij klanten een kaartje kunnen kopen in onze ticketshop voor toegang tot exclusieve festiviteiten op het water.

Private Yacht Charters

Ons assortiment aan luxe jachten is uit eigen ervaringen samengesteld om zeker te zijn van de beste selectie. Wij geloven dat het hoogtepunt van plezier op Ibiza een dag op het water is. Ontdek de essentie van het eiland met onze boten. Bij VG Boats draait het niet alleen om verhuur; het gaat om het creëren van onvergetelijke ervaringen op de azuurblauwe wateren van Ibiza. Kies voor luxe, comfort en avontuur met VG Boats – waar een dag op de boot de beste dag op Ibiza wordt.

Boot Huren Ibiza | VG Boats
Boot Huren Ibiza | VG Boats

Waarom VG Boats?

Wij zijn ervan overtuigd dat het leukste wat je op Ibiza kunt doen, een dag op de boot doorbrengen is. Daarom hebben we bij VG Boats ons gericht op het creëren van onvergetelijke ervaringen op het water. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een feest op zee, ons brede assortiment biedt voor elk wat wils.

Contact

Telefoon

Email

Beschikbaar

Social media

    Scan de code